Gmail Hesabınızın Saldırıya Uğradığını Kontrol Etme
5 Kas, 2018 14:40 tarihinde eklendi

Gmail Hesabınızın Saldırıya Uğradığını Kontrol Etme

Gmail Hesabınızın Saldırıya Uğradığını Kontrol Etme

E-posta gizliliği her geçen gün daha fazla endişe kaynağı haline gelmiştir. E-postalar, farklı türlerdeki sitelere, özellikle de kredi kartı bilgileri, kişisel adresler ve telefon numaraları gibi kişisel bilgileri depolayan sitelere erişmek için kullanılır. Bu nedenle, özel hesabınıza erişimi olan tek kişi olduğunuzdan emin olmanız önemlidir.

Gmail hesabınıza giriş yapın. Şifreler büyük / küçük harfe duyarlıdır. Avatarınıza tıklayın. Tarayıcınızın sağ üst köşesinde bulunur. “Hesabım” a tıklayın. “Oturum aç ve güvenlik” üzerine tıklayın. “Cihaz etkinliği ve bildirimleri” ni tıklayın. Soldaki kenar çubuğunda bulunur.

“Son güvenlik etkinlikleri” altındaki “Olayları gözden geçir” i tıklayın. Burada, son 28 gün içinde herhangi bir oturum açma etkinliğini görebileceksiniz.

Geri Dön

Tarayıcınızın sol üst köşesinde URL adres çubuğunun yanındaki geri düğmesini (sol ok) tıklayın. “Son kullanılan cihazlar” altındaki “İnceleme cihazları” nı tıklayın.

Hesabını Güvence Altına Al

Herhangi bir garip oturum açma etkinliği veya tanımadığınız cihazlar görürseniz, sayfanın üst kısmındaki “Hesabınızı güvenli hale getirin” i tıklayın.

Gmail Hesabınıza Giriş Yapın

Avatarına tıkla. Tarayıcınızın sağ üst köşesinde. “Hesabım” a tıklayın. “Oturum aç ve güvenlik” e tıklayın. “Şifre ve oturum açma yöntemi” bölümüne ilerleyin. “Şifre” üzerine tıklayın. Mevcut şifrenizi girin. Yeni şifrenizi giriniz. “Şifreyi değiştir” e tıklayınız. Şu anda e-postanıza erişimi olan tüm cihazlardan çıkış yapacaksınız. Şu anda e-postanıza erişimi olan tüm cihazlardan çıkış yapacaksınız….

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Doldurulması zorunlu alanlar işaretlendi *