Google Mail Adresi Alma
24 May, 2019 21:11 tarihinde eklendi

Google Mail Adresi Alma

Google Mail Adresi Alma

Google hesabı ile birlikte birçok Google ürününe erişim sağlayabilirsiniz.

En basitinden; E-posta gönderimi sağlayan Gmail servisi ile sevdiklerinize e-posta gönderebilirsiniz. YouTube üzerinden çeşitli videolara erişebilir ve Google Play Store üzerinden istediğiniz uygulamaları indirebilirsiniz.

Bu yazımızda sizlerle google mail adresi alma işlemlerine bakacağız.

Google hesabı oluştururken, sizden bazı kişisel bilgiler istenir. Doğru bilgileri girerek hesabınızı güvende tutabilir ve Google hizmetlerini daha yararlı bir halde kullanabilirsiniz.

Öncelikle herhangi bir Google ürününde (neredeyse aklınıza gelen tüm büyük uygulamalarda Google’ın bir parmağı vardır) oturum açtıysanız hali hazırda bir Google hesabınız bulunuyor demektir.

Belli bir ürün için oluşturduğunuz bu hesabı Gmail, YouTube veya diğer Google hizmetlerinde de kullanabilirsiniz. Daha önce hiç oturum açmadığınızdan eminseniz ya da hesabınızın olup olmadığını kontrol etmek isterseniz Google’ın giriş sayfasına tıklayarak hatırladığınız e-posta adresinizi girebilirsiniz.

Eğer e-posta adresi bulunamadı diyorsa, bir Google hesabınız yok demektir. (En azından sizin hatırladığınız kadarıyla)

Yazı içerisinde yer alan resimlerdeki adımları sırasıyla takip ederek hesap oluşturabilirsiniz.

En önemli adım ise hesabınızı kurtarma bilgileri ile korumaktadır. Şifrenizi unutursanız veya hesabınızın çalındığını düşünürseniz, kurtarma bilgileri ile hesabınızı geri alabilirsiniz. Bunun için kayıt olurken mutlaka telefon numarasıyla (resimlerde gösterildiği gibi) veya çok güvenli bir e-posta adresi ile hesabınızı kontrol altına almalısınız. Biz sizlere telefon numaranızı kaydetmenizi ısrarla öneriyoruz.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Doldurulması zorunlu alanlar işaretlendi *